Cheque uitreiking Habbekrats

Zaterdagochtend 16 december waren wij uitgenodigd bij Kringloopwinkel Habbekrats te De Lier voor de overhandiging van een cheque.

Habbekrats is een initiatief van Monique Bruggeman en zij zet zich, samen met vele vrijwilligers, al 5 jaar lang in voor dit prachtige initiatief. Bij Habbekrats kunnen mensen uit de gehele regio hun gebruikte spullen inleveren welke worden uitgezocht, gesorteerd en vervolgens in de winkel voor een zacht prijsje worden verkocht. Habbekrats is voor de volledige 100% een vrijwilligers initiatief en daardoor worden alle inkomsten van de verkoop aan diverse goede doelen uit de regio geschonken.

Op zaterdag 16 december was Stichting Kilometers voor Casper uitgenodigd en mochten wij een prachtige cheque in ontvangst nemen met een ENORM bedrag erop; € 2500,-  ! We beseffen ons maar al te goed dat dit mooie bedrag te danken is aan de inzet van Monique en haar vrijwilligers en willen alle toppers van Habbekrats enorm bedanken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *