Even voorstellen

Het bestuur van Stichting Kilometers voor Casper bestaat uit een drietal bestuursleden welke zich graag aan u voorstelt;
Esther Ligthart – Voorzitter 27 lentes jong, nét niet geboren maar wel getogen in het Westland. Samenwonend met Coen van Mil in de Lier. Sinds 2006 ben ik werkzaam bij Van der Windt Verpakking B.V. waar ik het al jaren enorm naar mijn zin heb. Mijn hobby’s zijn natuurlijk hardlopen maar ook spinning, bootcamp, mountainbiken en fitness staan met regelmaat op het programma. Toen we eind juli het nieuws over mijn vader hoorden wisten we dat we niet veel meer konden doen dan er als gezin voor elkaar zijn. Eind 2016 borrelde het plan op om toch iéts te kunnen doen en zo is Stichting Kilometers voor Casper geboren!
Marieke Ligthart – Penningmeester 28 jaar en opgegroeid in het Westland samen met Esther. Ik ben zelf niet zo'n fanatieke hardloper als mijn zusje maar loop af en toe wat kilometertjes en hou ook van andere sporten als steps, pump enz. Toen ik hoorde van het idee van Esther om een stichting op te richten om zo toch iets te kunnen doen was ik meteen enthousiast en wilde ik graag een steentje bijdragen! Zodoende ben ik als penningmeester aangetreden en houd ik de financiën van Stichting Kilometers voor Casper bij en verzorg ik de facturen en alles wat daarbij komt kijken.
Arike Boekestein – Secretaris Werkzaam bij een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking als Zorgcoach Kind & Jeugd. Mijn vrije tijd besteed ik aan tennis, wandelen en maak allerlei sapjes en jammetjes van fruit uit eigen tuin. Als vriendin van de familie Ligthart is het mooi om te zien hoe het gezin naar elkaar toe trekt bij onverwacht nieuws. Als buitenstaander wil ik laten zien dat ze er niet alleen voor staan en draag daarom graag mijn steentje bij. U ook?