Word sponsor!

Elke kilometer die in het jaar 2017 wordt gelopen door Esther Ligthart kunt u sponsoren! Bepaal zelf welk bedrag u per kilometer wilt sponsoren en gedurende welke periode. U kunt een bedrag kiezen wat u één maand wilt spnonsoren voor elke gelopen kilometer, maar ook voor meerdere maanden, een kwartaal of zelfs een heel jaar.

Het streven is om in 2017 minimaal 1500 kilometer af te leggen, of dit gehaald gaat worden zal in de loop van het jaar blijken. Uiteraard wordt u goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken doordat er élke maand een "Kilometers voor Casper update" verschijnt  welke u inzicht geeft in het aantal gelopen kilometers. Deze worden bijgehouden met de app Looptijden.nl . U ontvangt de factuur aan het eind van de maand, mocht u meerdere maanden sponsoren volgt de factuur per 3 maanden.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een vast bedrag te doneren en dit kunt u direct via iDeal overmaken. Hierbij heeft het aantal kilometers dus geen invloed op het uiteindelijke bedrag.

Wilt uw bedrijf sponsor worden van Stichting Kilometers voor Casper? Dat kan! Er zijn verschillende pakketten beschikbaar waaruit u kunt kiezen, kijk hiervoor op bij Bedrijfssponsoring

Het streven is om in 2017 minimaal 1500 kilometer af te leggen

Deze bedrijven waren u voor: